Investering

Bruiloften

Verloving

Boudoir

Bruidsfotografie pakketten starten bij € 2.095,-. Dit is inclusief 6 uur fotografie, bijna alle reiskosten binnen Nederland en België, een online gallery met jullie foto's en een klein 20x20 album. Als je van mijn stijl houdt en je bent geïnteresseerd in de rest van mijn prijzen, neem dan even contact met me op! Ik vind het ook fijn om jullie te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek, om te kijken of wij goed bij elkaar passen!

Love shoots of verlovingsshoots om jullie liefde te vieren starten bij € 450,- voor een shoot van 1-1,5 uur op eender welke locatie binnen een straal van 50km rondom Utrecht of Schoten (overige kilometers aan 0,35€/km). Andere pakketten houden prints en haar en make-up door een professioneel make-up artiest in. Neem contact met me op voor meer informatie.

Boudoir sessies starten bij € 449,- en zijn inclusief een prachtige locatie in Schoten (Antwerpen) of in Blankenberge (meerprijs van € 50,-), en uw make-up gedaan door een professioneel make-up artiest. Als u graag meer informatie wenst te verkrijgen, neem dan even contact met me op, dan stuur ik u mijn volledige prijslijst met alle informatie door. Prints zijn een populaire optie als cadeau voor uw toekomstige man en zijn onderdeel van andere pakketten. Als u graag een boudoir sessie doet op een andere locatie, laat het me dan zeker weten, dan kunnen we een pakket op maat voor u uitwerken!

Menu