over Elisabeth

Bonjour

Ook al ben ik al van kleins af aan altijd helemaal gek geweest op het vastleggen van mooie dingen, ik had nooit gedacht dat dit was wat ik ooit professioneel zou doen. Het was pas na mijn studie aan de universiteit dat ik mijn liefde voor het creëren en vastleggen van schoonheid volledig heb omarmd, en ik ben ontzettend blij dat ik van mijn passie mijn job heb kunnen maken.

Ik ben een natuurlijk licht-fotograaf. Dat wil zeggen dat ik altijd zonlicht gebruik, nooit artificiële verlichting voor zover dat mogelijk is. Ik zoek altijd naar een goede combinatie tussen spontaniteit en schoonheid, ik probeer mooie beelden te maken door jullie te helpen met poseren op een natuurlijke manier, mooie details te stylen, maar niet het verhaal van de dag te onderbreken.

Dus, waarom bruiloften? Omdat ik een echt meisje meisje ben als het op trouwen neerkomt. Yep, ik ben die meid die al vanaf haar eerste Disneyfilm is beginnen fantaseren over haar droomjurk. Ondertussen is mijn smaak een beetje veranderd, maar ik bedenk nog steeds hoe het voor mij zou zijn. En ik hou van de mooie bloemen, de knappe mannen in strakke pakken, de prachtige vrouwen in hun lange jurken, de fantastische locaties, de overheerlijke en mooie bruidstaarten... Hoe kan je niet van bruiloften houden?

Ik heb natuurlijk ook mijn favorieten, die zijn toch altijd over de grens, overal in Europa. Neem me mee naar een strand in Griekenland, naar een oude Toscaanse villa omringd door olijfbomen, naar een prachtige Franse chateau met lavendelvelden, en de heb je aan mij een heel gelukkig persoon. Ik word zo geïnspireerd door dat soort plekken, dat ik écht het beste uit mijn werk kan halen. En julie ook uit jullie dag als je het mij vraagt!

contacteer elisabeth

Menu