Mijn Blog

Lunch by Mabel

Elisabeth Van Lent photography - Stories by Mabel

Hebben jullie al wat gehoord over de dames van Stories by Mabel? Nee? Dan is het eens heel dringend tijd dat je wat opzoekwerk gaat verrichten. Deze dames zijn de aardse godinnen van de liefde, en de beste verhalenvertellers die je je kan voorstellen. En dan heb ik het vooral over jullie eigen verhaal. Ze doen er alles aan om jullie te leren kennen tot in het diepste binnenste wat er in jullie harten schuilt, ze halen dat naar boven, en daarmee wordt het belangrijkste deel van jullie bruiloft ingekleed: jullie ceremonie. Nee, geen ceremonie voor het altaar in de kerk met een priester die over Jezus en zijn apostelen gaat praten, maar een ceremonie op maat gemaakt door jullie en voor jullie, samen met jullie meest dierbare vrienden en familie.

Elisabeth Van Lent photography - Stories by MabelElisabeth Van Lent photography - Liberty Vintage (meer…)

  geen comments
  Voeg een comment toe...

  Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

  Unplugged Trouwen

  Fine Art Bruidsfotografie Elisabeth Van Lent - Alta Ripa Oud-Turnhout

  Ik wil het even hebben over ‘unplugged’ bruiloften. Wat zijn het, en waarom wil ik dat jullie kiezen voor een ‘unplugged’ bruiloft, op z’n minst tijdens de ceremonie?
  ‘Unplugged’ betekent geen connectie met de buitenwereld. Geen smartphones, geen internet, geen tablets… Gewoon jullie en jullie gasten die van het moment aan het genieten zijn. Kan je je dat zelfs nog voorstellen tegenwoordig? Moeilijk, toch? Mensen lijken niet meer van het moment te kunnen genieten. Ze hebben de nood aan alles wat ze doen en zien vast te leggen met hun telefoon. Dus ze zullen ook proberen om jullie vast te leggen terwijl jullie over de loper lopen, wanneer jullie de ringen utiwisselen, wanneer jullie de eerste kus delen… Zullen jullie of zij ooit nog naar die foto’s terugkijken? Kleine kans. Zullen dit mooie foto’s worden? Hoogstwaarschijnlijk niet. Zullen deze mensen een effect hebben op het resultaat van de professionele fotograaf? Ja, dat zeker! (meer…)

   geen comments
   Voeg een comment toe...

   Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

   Het beste van 2016

   Elisabeth Van Lent Fine Art Photography - Destination Wedding Italy Umbria

   Heb jij ook het gevoel dat de tijd tegenwoordig echt in sneltreintempo voorbij gaat? Ik denk dat 2016 alle records heeft gebroken en topsnelheid. Het ene moment was het april, het trouwseizoen begon, het volgende moment was ik aan het einde van november aan het bedenken wat er nu in de afgelopen 7 maanden eigenlijk allemaal gebeurd was. Alhoewel ik wel ontzettend veel mooie herinneringen erbij heb! Het was mijn eerste jaar als fulltime fotograaf, en ookal voelde het alsof elk uur voorbijging als een seconde, ik heb van elk moment genoten. Ik heb ontzettend leuke mensen leren kennen, ik heb koppels hun liefde zien verzegelen tijdens de meest romantische en intieme ceremonies, ik heb de kans gehad om met fantastische leveranciers binnen de trouwbranche samen te kunnen werken… Maar er zijn ook nadelen. Om maar een voorbeeld te noemen; ik heb zoveel bruidstaart gegeten dat ik nu heel hard moet werken om al die extra kilo’s kwijt te raken. En ik ben heel weinig thuis geweest. Maar aangezien ik dat nu ruimschoots aan het goedmaken ben, denk ik dat ik wel meer van 2016 in 2017 wil. Dus. 2017: bring it on! Ik ben er klaar voor!
   (meer…)

    geen comments
    Voeg een comment toe...

    Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

    Bloemen op jullie bruiloft

    Elisabeth Van Lent Fine Art Wedding Photography - Destination Wedding ItalyElisabeth Van Lent Fine Art Wedding Photography - Destination Wedding Italy

    Heb ik jullie al eerder verteld dat ik gek ben op bloemen? Ik hou ervan om mooie boeketten te maken, ik hou ervan om er nieuwe dingen mee uit te proberen. Ik ben er helaas niet zo goed in om ze levend te houden, eigenlijk sterven ze erg snel als ik ervoor moet zorgen (de hoofdzakelijke reden waarom ik voor bruidsfotograaf heb gekozen boven bloemist). Maar ik vind wel dat ze essentieel zijn voor eke bruiloft. Bloemen zijn een manier om aan te tonen dat jullie bruiloft een dag is om te vieren, om jullie dag meer feestelijk te maken, en om jullie kleurenthema helemaal tot leven te brengen. Ze zijn een elegante manier om jullie dag mooier te maken, en om jullie waarschijnlijk al prachtige locatie nog meer in de bloemetjes te zetten.Elisabeth Van Lent Fine Art Wedding Photography - Destination Wedding Italy (meer…)

     geen comments
     Voeg een comment toe...

     Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

     Reisje naar Nice en Monaco

     Elisabeth Van Lent Destination Fine Art Photographer - Destination Photography Villa Ephrussi de Rothschield

     Als er even de mogelijkheid is om wat stoom af te blazen en bij te komen van alle drukte, dan houd ik ervan om naar de zon te reizen, naar ergens waar ik van lekker weer kan genieten, van lekker eten, van lekker shoppen (ja, nog steeds een meisje achter de camera), en van goed gezelschap. En als het ook maar even mogelijk is: ergens waar ik van de schoonheid van een totaal verschillende omgeving kan genieten dan die van België of Nederland. Dus dat is exact wat ik een paar weken geleden heb gedaan: mijn vriend en ik hebben een tripje naar Nice gemaakt, waar we van de zon hebben genoten, in de zee hebben gezwommen die echt alleen maar zo blauw kan zijn aan de Côte d’Azur, waar we geshopt hebben en ontzettend hebben kunnen genieten van lekker eten (mijn bagage en ikzelf zijn 4kg bijgekomen), en waar we ook van de prachtige kleuren van de bebouwing in de stad hebben kunnen genieten.
     (meer…)

      geen comments
      Voeg een comment toe...

      Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

      Eerste Blogpost!

      Hoi allemaal!

      Welkom op mijn gloednieuwe website! Ik ben echt helemaal trots en opgewonden om hem aan jullie te laten zien, na uren en uren hard werk! Aangezien de oude website niet helemaal up to date was, ga je mijn vernieuwde portfolio kunnen vinden, en ook deze gloednieuwe blog! Hier zal ik jullie op de hoogte houden van het leven van een bruidsfotograaf, met enkele tips en tricks voor jullie bruiloft, en soms (waarschijnlijk te vaak) mijn eigen ongezouten mening over wat er gebeurt in de wereld van de bruiloften. Op die manier hoop ik dat ik jullie een beetje kan helpen met de weddingplanning, dat jullie mij persoonlijk een beetje beter leren kennen, en dat ik jullie kan inspireren voor jullie ongetwijfeld prachtige bruiloft!

      Laat me weten wat jullie van de neiuwe website vinden! Ik hoor graag jullie mening!

      Elisabeth Van Lent Fine Art Wedding Photography

       geen comments
       Voeg een comment toe...

       Je emailadres wordt niet <\/em> gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

       Menu